המטרה: העברת מסרים באמצעות חוויה קולינרית
הסדנה תיבנה בהתאמה אישית לצורכי הארגון
זמן מוערך: כ- 5 שעות
כמות משתתפים: מינימום 6. מקסימום 10 לקבוצה.
תקציר
סדנה חווייתית המעניקה למשתתפים כלים ניהוליים פרקטיים באמצעות החוויה הקולינרית המשותפת. במהלך הסדנה יתמודדו המשתתפים עם משימות אתגריות המצריכות שימוש בכישורים אישיים ומקצועיים כגון: מנהיגות, ניהול בשגרה ותחת לחץ, ביצוע משימות בצוות, הנעה לפעולה, תכנון מול ביצוע, ניהול זמן, לקיחת אחריות אישית וקולקטיבית. כפועל יוצא מעניקה הסדנה למשתתפים הזדמנות מיוחדת ליצירת גיבוש, היכרות מעמיקה לצד מקסום היכולות של הפרט והקבוצה. בסיום הסדנה יתקיים סשן תובנות לצד סעודה משותפת המאגדת את תוצרי היום המיוחד.